Skip to main content

ROTTUMHUYS

CARIBBEAN

Hoe het begon

In 1992 startte Henk Stempher in het plaatsje Rottum in Friesland (Nederland) zijn interieurbedrijf: Rottumhuys. Het concept: hoogwaardige producten, goede merken en bovenal een topservice.

Omdat hij en zijn vrouw Mariska graag Curaçao kwamen, en het ondernemersbloed toch kruipt waar het niet gaan kan, startte ze in Maart 2012 Rottumhuys Caribbean op. Hetzelfde concept maar dan in een Caribisch jasje.

Rottumhuys Caribbean

Wie binnenkomt bij Rottumhuys Caribbean kan rekenen op kundig advies, trouwe service en de mooiste merken.

Maar misschien nog wel veel belangrijker: ons team is hecht, sociaal en toegankelijk. Wij bouwen op elkaar, zodat u op ons kunt bouwen. Al 25 jaar is dat ons belangrijkste fundament om uw wens zo snel mogelijk om te zetten in een top resultaat, waar u jarenlang van kunt genieten.

Logo - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

Service

Totaal ontzorgen

Projecten

Transport

Merken

*klik op een van de buttons om naar het gewenste onderwerp te gaan

Over Rottumhuys

Service

Gratis eerste advies

Bij Rottumhuys krijgt u altijd een vrijblijvend eerste gratis advies: in onze showroom gaan gediplomeerde verkopers met u op zoek naar de inrichting die bij u past.

Betrouwbare garantievoorwaarden

Vanzelfsprekend controleren wij al onze producten en materialen bij binnenkomst op de juiste kwaliteit. Maar mocht er onverhoopt iets niet kloppen, dan zoeken wij altijd naar een schappelijke en passende oplossing.

Flexibel betaalgemak

Natuurlijk kunt u bij Rottumhuys pinnen, maar u kunt net zo makkelijk contant of per creditcard betalen.

Beste bezorgservice

Wij leveren aankopen gratis bij u thuis met onze eigen vrachtwagen. Desgewenst installeren we ook het materiaal kosteloos bij u thuis en de verpakkingen nemen we weer voor u mee.

Laat u inspireren

In onze Rottumhuys showroom hebben we een groot aantal voorbeeld (slaap-)kamers ingericht. U loopt zo u van de ene in de andere kamer, elk in een eigen style maar allemaal voorzien van de laatste woontrends. Maar daarnaast helpen en inspireren we u ook graag hier met ideeën via onze website. Elk van onze productgroepen heeft een uitgelichte sectie met inspiratie-afbeeldingen op deze website.

Slaap inspiratie

Woon inspiratie

Buiten Leven inspiratie

*klik op een van de buttons om naar het gewenste onderwerp te gaan

Over Rottumhuys

Totaal Ontzorgen

Bij Rottumhuys Caribbean hanteren een belangrijk principe: U geniet, Wij ontzorgen.
Hieronder leggen we u in vier stappen uit hoe we dit voor u doen.

We stellen samen met u uw doel vast

Zoeken naar een stip op de horizon helpt om concreet te maken wat uw wensen precies zijn en betekenen. We maken graag een afspraak, zetten de koffie voor u klaar en bespreken in ongedwongen sfeer de mogelijkheden. Maar u kunt ook gerust langskomen in onze Rottumhuys showroom op een moment wanneer het u uitkomt.

Of u nu uw huis gaat (her)inrichten of een groot project start voor uw horecagelegenheid, park of hotel: wij hebben ervaring met elke orde van projectgrootte. Desgewenst krijgt u in dit stadium al een scherpe offerte van ons.

Totaal ontzorgen - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

U hakt de knoop door

Bij volledig ontzorgen hoort dat we op uw tempo werken: u hakt de knoop door wanneer u er klaar voor bent. In dit stadium bespreken we met u de mogelijkheden van kleuren, maten, stoffen, materialen, patronen en geven we praktische tips voor het gebruik van uw aankoop. Onze gediplomeerde stylisten wijzen u op de laatste woonmodetrends en helpen bij het zoeken naar een originele samenstelling van uw interieur.

Totaal ontzorgen - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

DE BESTELLING

Vaak kunnen we het materiaal direct bij u leveren en installeren (dat doen we kosteloos), maar het komt ook regelmatig voor dat u materiaal kiest dat we nog naar het Caribisch gebied moeten brengen. Normaal gesproken duurt dat ongeveer 14 dagen.

Gelukkig maken we gebruik van ons eigen transportbedrijf: RH Transport naar Curaçao. Door onze jarenlange ervaring hebben we dit proces zo goed mogelijk gestroomlijnd, zodat uw materiaal zo snel mogelijk op de plek is waar het hoort.

Totaal ontzorgen - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

Leveren en inrichten

De bezorging hebben wij bij Rottumhuys in eigen hand, net als de installatie van uw bestelling. Wij maken een afspraak voor een leverdatum op een moment dat het u uitkomt.

Bij grote (her)inrichtingen komt onze stylist desgewenst mee bij de levering om advies te geven voor de optimale samenstelling.
Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Totaal ontzorgen - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

Over ons

RH Transport naar Curaçao

Eigen transport bedrijf

Bij Rottumhuys Caribbean hebben we ons eigen transportbedrijf: RH Transport naar Curaçao. RH heeft zijn eigen 24/7 loods in Nederland waar wij producten ontvangen en we wekelijks containers laden voor rechtstreeks transport naar Curaçao. Wij maken gebruik van onze eigen containers waardoor we nooit consolideren in andere containers, en dat betekent zeer scherpe prijzen voor u!

Hoe het werkt

Wij bestellen voor u uw producten, vragen de BTW terug, verschepen het naar Curaçao, regelen het inklaren en de administratieve handelingen bij de douane. Daarna kunt u uw producten ophalen bij ons in de winkel of leveren wij het bij u thuis af.

Volledig ontzorgt, ook bij RH Transport naar Curaçao!

RH Transport - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

Over Rottumhuys

PROJECTEN

Van begin tot eind

Bij Rottumhuys Caribbean zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van (grote) projecten. Wij kunnen u van begin tot eind begeleiden, mocht u dat willen.

Projectinrichting

Waarschijnlijk kijkt u als een berg op tegen het organiseren van een projectinrichting. Of het nu gaat om een hotel, restaurant, maar ook vakantiehuis of uw eigen woning: dit doet u niet dagelijks. Gelukkig doen wij bij Rottumhuys niet anders. Naast dat we u vakkundig kunnen adviseren over de laatste (woon-)trends, kunnen wij u ook begeleiden in de keuze van stoffen, motieven, modellen enz. 

Immers wordt niet elke stoel even intensief gebruikt of moeten materialen net wél huisdier-proof zijn. Wij nemen alle mogelijkheden met u door zodat u een weloverwogen keuze kunt maken in uw projectinrichting.

Inrichting

Na het kiezen (en evt bestellen) van alle materialen, meubels en accessoires, kunnen we bij Rottumhuys u ook helpen met het inrichten van uw project. We zorgen voor de inhuizing, nemen verpakkingsmaterialen weer mee en als u wilt zorgen we dat onze styliste aanwezig is om ook de laatste puntjes op de i te zetten.
Dat is wat we doen bij Rottumhuys: Ontzorgen!

Bij ons betekent projectinrichting:
"volledige ontzorging voor onze klant, tot aan het laatste theelepeltje"

Henk StempherEigenaar Rottumhuys

Over Rottumhuys

Onze merken

Nieuwste Trends

Wij brengen de nieuwste meubeltrends exclusief naar het Caribisch gebied en focussen ons daarbij op 3 productgroepen; Slapen, Wonen en Buiten Leven.

Overige merken

Naast ons uitgebreide merken-pakket kunnen wij, door onze jarenlange ervaring in de branche, bijna alle grote meubel- en accessoires-merken aan u leveren.

Dus zoekt u een specifiek item, neem dan gerust contact met ons op.

Over ons - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

raambekleding

 • Div. grote Europese stoffenhuizen

Meubels

 • Xooon
 • Henders and Hazel
 • by Boo
 • Eleonora
 • Richmond Interiors

Buiten Meubels

 • Alle grote internationale Outdoor meubelmerken

Bedden | Matrassen | Boxsprings

 • Business Class
 • Cinderella Boxsprings
 • Hello Sunday
 • Van Landschoot

Kussens | Dekbedden | Bedlinnen

 • Ducky Dons
 • Beddinghouse
 • Cinderella bedlinnen
 • Damai

Accessoires

 • By Boo
 • Coco Maison
 • Eleonora
 • Henders and Hazel
 • Silk-ka Flowers
 • Richmond Interiors
 • Xooon