• +5999 738 4020

  • Curaçao

Brands

Onze merken

arrow

Onze merken

Beste merken uit Europa

Bedden, linnengoed, raambekleding en projectinterieur: met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij op elk terrein een netwerk van specialisten opgebouwd. Daardoor kunnen we (soms zelfs exclusief) de beste merken uit Europa naar het Caribisch gebied brengen. Hier ziet u welke merken dat precies zijn.

  • Bedden
  • Gordijnen en raambekleding
  • Xooon
  • Hender & Hazel

Bedden

Onze bedden en boxsprings komen hoofdzakelijk van het Belgische Van Landschoot. Met meer dan 90 jaar ervaring leveren zij handgemaakte bedden van onberispelijke kwaliteit voor elk type slaper. Kom gerust langs in onze showroom om een echte Van Landschoot te testen.

Gordijnen en raambekleding

Met gordijnen van House of Happiness importeren we de meest gevarieerde raambekleding van het Caribisch gebied. House of Happiness is berekend op elke maat, elke kleur en de laatste woontrends. Alleen al op Curaçao hingen we duizenden gordijnen op, van particuliere huizen tot de grotere resorts van het eiland. Onze andere raambekleding (rolgordijnen, duettes en paneelgordijnen) komt van onze partner Sunway, een van de grootste merken op dit gebied in de Benelux.

Meubels

Het Rottumhuys brengt als enige de internationale topmerken XOOON en Henders & Hazel naar het Caribisch gebied. Onze teak meubels komen uit Java (Indonesië). Door dit aanbod vindt u bij ons banken, stoelen, dressoirs en kasten die én origineel én luxe én betaalbaar zijn.

Doorpraten over deze merken of benieuwd naar ons andere aanbod?

Neem vrijblijvend contact op, maak een afspraak of loop gerust binnen bij onze showroom in Willemstad.
Contact