Skip to main content

Roze Olifant

Ons iconische standbeeld

Bent u op zoek naar het bedrijf op Curaçao met die roze olifant voor de deur? Dan zit u hier goed!

Toen Henk Stempher (eigenaar van Rottumhuys) in 2016 besloot met zijn bedrijf te verhuizen naar de SBN van Doornmanweg, vond hij dat het noodzakelijk was om wat aandacht te trekken. Aangezien een bekende van hem levensgrote beelden verkocht, bedacht hij: Ik kies een olifant en schilder hem knalroze. En zo ontstond de roze olifant.

Men moest wel even wennen aan zo’n levensgrote roze olifant, men keek hun ogen uit. Zo erg zelfs dat er net na het plaatsen van de olifant een aantal (kleine) ongelukjes gebeurde voor de deur, omdat men zo gefocust was op de roze olifant. Gelukkig hebben de inwoners van Curaçao de roze olifant in hun hart gesloten en zou het nu opvallen als deze er niet meer zou staan.

Op Curaçao kent men de roze olifant, sterker nog men kent de naam roze olifant zelfs beter dan de officiële naam van het bedrijf: Rottumhuys Caribbean. In 2021 besloot Henk dat het tijd was voor een nieuwe huisstijl, iets wat perfect paste bij het bedrijf. De ontwerpers kwamen toen met het idee om de roze olifant in het logo te verwerken en zo is hij nu écht verweven met Rottumhuys Caribbean.

Rottumhuys is een meubelbedrijf wat zich specialiseert in 3 productgroepen: Wonen, Slapen en Buiten-Leven.

Wonen

Slapen

Buiten Leven

*klik op een van de buttons om naar het gewenste onderwerp te gaan

Roze Olifant - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

Roze Olifant

Over Ons

Met een hecht, sociaal en toegankelijk team staan wij van Rottumhuys Caribbean (roze olifant) altijd in dienst van onze klanten. We hebben onze service zeer hoog in het vaandel staan en willen maar 1 ding: uw wens omzetten in een prachtig resultaat.

Wij onderscheiden ons verder door het leveren van een top service en zorgen dat, wanneer u dit wenst, volledig ontzorgt wordt. Dit doen wij bij alle projecten, van het leveren van 1 stoel tot het volledig inrichten van uw huis, kantoor, hotel, B&B of restaurant. En alsof dat niet genoeg is kunnen we ook nog eens zo’n beetje alle merken naar de Caribbean halen met ons eigen transportbedrijf. Meer weten? Lees hieronder verder.

Service

Wij, van de roze olifant, hanteren een hoge servicegraad om onze klanten altijd tevreden te houden. Dit doen wij door een Gratis eerste adviesgesprek te leveren. Doordat we alle binnenkomende producten eerst te controleren kunnen wij betrouwbare garantievoorwaarden hanteren. U kunt uiteraard op allerlei manieren bij ons betalen; met pin, contact of creditcard. En bij de roze olifant hebben een eigen bezorgservice waardoor u gegarandeerd uw producten perfect thuis afgeleverd krijgt.

Totaal Ontzorgen

Wij houden we van ontzorgen, het liefst nemen we alle lastige elementen van een nieuwe inrichting voor u uit handen. U maakt de keuze van uw meubels, raambekleding en/of accessoires, wij bestellen deze (wanneer deze niet direct uit voorraad leverbaar zouden zijn) én we leveren ze desgewenst bij u thuis af. Op die manier kunt u in alle rust, onbezorgd, totaal ontzorgt, wachten op uw nieuw spullen.

Projecten

Bij de roze olifant weten wat het is om een volledig project over te nemen. Wij nemen hierbij voor u de touwtjes in handen en ontzorgen u bij de inrichting van uw nieuwe woning, vakantiehuis of bedrijf. Daarbij adviseren we u uiteraard in materiaalkeuze, kleuren, mogelijkheden en merken. En wanneer u dit waardeert zorgen we dat, wanneer we het bij u afleveren, er een binnenhuis styliste aanwezig is om u ter plekke te ontlasten. En uiteraard nemen we alle verpakkingsmaterialen weer mee. U hoeft alleen maar te genieten.

RH Transport

Wist u dat wij ook een eigen transportbedrijf hebben? RH Transport naar Curaçao is een zusterbedrijf van Rottumhuys Caribbean en maakt gebruik van zijn eigen containers, daardoor delen ze nooit containerruimte met anderen. Dus wanneer u iets bij de roze olifant besteld, wordt het transport door onszelf geregeld. Vertrouwd, overzichtelijk en ontzorgend.