• +5999 738 4020

  • Curaçao

Create Your Own Furniture

Stel uw eigen interieur samen

arrow

Stel uw eigen interieur samen

Wie verhuist of toe is aan een herinrichting zoekt vaak tevergeefs naar het perfecte meubel in de perfecte maat

Daarom kunt u bij ons uw eigen op maat gemaakte meubels ontwerpen. Samen zoeken we naar de inrichting die past bij uw ruimte, stijl en gebruikersbehoefte. Hier leest u hoe. 

Hoe maak je je eigen meubels ...

Vaak heeft u al een beeld van de manier waarop u uw ruimte wilt inrichten. Maar als u de afmetingen op de centimeter meet, maakt u dat beeld ook concreet: wat past, wanneer is de ruimte te vol, of juist te leeg? U komt bij ons met de afmetingen en samen zoeken we naar het juiste ontwerp. Vanzelfsprekend kunt u ook ons vragen om te komen meten.

Hier komen ontwerp en de praktische gebruikersbehoefte samen. Wilt u chic en elegant of robuust en informeel - of iets daartussenin? Voor elke behoefte bestaat een ontwerp: denk aan kinder- of huisdiervriendelijke banken of aan een marmeren (makkelijk schoonmaken) of teak tafelbladen. Belangrijk is dat u kiest voor toekomstbestendige kleuren en patronen, met duurzaam materiaal.

Na het meten en de keuze voor het materiaal, komt het aan op het juiste design. Daarbij kijken we niet alleen naar wat u nu wilt, maar ook naar wat u over vijf tot tien jaar wilt. Neutrale tinten blijven lang fris, maar hebben vaak ook een iets subtieler effect op uw inrichting. Voor gezinskamers of luxe zitkamers is leer geschikt: het materiaal wordt na verloop van tijd alleen maar zachter en comfortabeler. Kom langs in onze showroom en we praten u door de duizend-en-één mogelijkheden bij het samenstellen van uw eigen, unieke inrichting.

De details maken het design

De details maken het design

Een doordacht design geeft rust en vertrouwen en maakt dat u zich daadwerkelijk thuisvoelt in uw eigen omgeving. Vaak zijn het de details die het verhaal vertellen van uw inrichting. Subtiliteit is daarom belangrijk bij het samenstellen van uw eigen, unieke ontwerp. Houdt u van uniformiteit, stem de kleuren en patronen van de verschillende meubels dan op elkaar af. Houd bij het indelen van één meubelstuk uw totaalconcept aan als leidraad. Gaat u liever impulsiever te werk, verlies dan niet de finesse uit het oog. Om twee stappen vooruit te zetten, helpt het soms om een stapje terug te zetten en uit te zoomen naar uw totaalinrichting. Wij kunnen u hierbij helpen, van kleuren en patronen tot kussens en behang:

Neem vrijblijvend contact op

Maak een afspraak of loop gerust binnen bij onze showroom in Willemstad.
Contact