• +5999 738 4020

  • Curaçao

Volledige Ontzorging

Volledige Ontzorging

arrow

Volledige Ontzorging

U geniet, wij ontzorgen:

Bij Rottumhuys Caribbean is dat een van onze belangrijkste principes. Hieronder leest u hoe we dat in vier stappen concreet maken.

Zoeken naar een stip op de horizon helpt om concreet te maken wat uw wensen precies zijn en betekenen. We maken graag een afspraak, zetten de koffie voor u klaar en bespreken in ongedwongen sfeer de mogelijkheden. Maar u kunt ook gerust langskomen op een moment wanneer het u uitkomt. Of u nu uw huis gaat (her)inrichten of een groot project start voor uw horecagelegenheid, park of hotel: wij hebben ervaring met elke orde van projectgrootte. Desgewenst krijgt u in dit stadium al een scherpe offerte van ons.

Bij volledige ontzorging hoort dat we op uw tempo werken: u hakt de knoop door wanneer u er klaar voor bent. In dit stadium praten we u door de kleuren, maten, stoffen, materialen, patronen en geven we praktische tips voor het gebruik van uw aankoop. Onze gediplomeerde stylisten wijzen u op de laatste woonmodetrends en helpen bij het zoeken naar een originele samenstelling van uw interieur.

Vaak kunnen we het materiaal direct bij u leveren en installeren (dat doen we kosteloos), maar het komt ook regelmatig voor dat u materiaal kiest dat we nog naar het Caribisch gebied moeten brengen. Normaal gesproken duurt dat ongeveer 14 dagen. Wanneer u bijvoorbeeld een bed aanschaft, dan levert - in dit geval - onze partner Van Lanschoot het bed af bij onze opslagloods in Friesland. Vanuit daar wordt uw bed naar Rotterdam gebracht, waar het in de haven in een container wordt geplaatst. Eenmaal daar begint de overzeese tocht naar het Caribisch gebied. Op Curaçao wordt de container naar onze showroom gebracht. Daar pakken wij de container uit en controleren we al het materiaal op de juiste kwaliteit. Met jarenlange ervaring op Curaçao hebben we dit proces zo goed mogelijk gestroomlijnd, zodat uw materiaal zo snel mogelijk op de plek is waar het hoort.

De bezorging zelf hebben wij in eigen hand, net als de installatie van uw bestelling. Wij maken een afspraak voor een leverdatum op een moment dat het u uitkomt. Bij grote (her)inrichtingen kan onze stylist desgewenst mee bij de levering om advies te geven voor de optimale samenstelling. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. 

Toe aan volledige ontzorging of benieuwd naar ons aanbod?

Neem vrijblijvend contact op, maak een afspraak of loop gerust binnen bij onze showroom in Willemstad.
Contact