Skip to main content

Slapen

Bedden | Raambekleding | Linnengoed | Accessoires

We slapen zo’n 1/3 van de dag, dus dat wilt u zo comfortabel mogelijk doen. Met de keuze uit zoveel verschillende bedden en matrassen kan het soms lastig zijn de juiste te kiezen.

Showroom

In onze showroom kunt u van de ene gestylede slaapkamer naar de andere lopen, daar vindt u alle bedden en matrassen die we u aanbieden. U kunt alle tijd nemen om zowel de bedden als matrassen uitgebreid te testen.

Terwijl u de test, kunnen we samen met u brainstormen over uw inrichtingswensen, waarbij we u ook kunnen adviseren in bedlinnen, kussens en raambekleding.

Met ons internationale netwerk van leveranciers brengen wij de beste bedden en matrassen naar de Caribbean.

Bedden

Kussens, Bedlinnen
& Dekbedden

Raam bekleding

Inspiratie

*klik op een van de buttons om naar het gewenste onderwerp te gaan

Business Class - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

Slapen

Bedden

Een slechte nachtrust achtervolgt u de rest van de dag. In ons uitgebreide aanbod aan bedden vindt u het bed dat bij u past, in de maat en de uitstraling die bij u past. Slaapt u het liefst op een lekker zacht matras, of kiest u juist een van de stevigere matrassen?

Van eenvoudige(re) bedden tot luxe boxsprings, maar ook latex matrassen en toppers; we bieden het u allemaal.

BUSINESS CLASS

Soms is goed niet goed genoeg. Dan zijn de bedden van onze Business Class Comfort Selection echt iets voor u. Dit exclusieve merk maakt laag op laag gebruik van de allerbeste materialen. U kunt ‘tailor made’ uw eigen boxspring samenstellen, helemaal naar uw wensen en eisen. Wanneer u waarde hecht aan kwaliteit, schoonheid én ligcomfort dan is Business Class echt uw merk.

CINDERELLA

Bij Cinderella boxsprings staan kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm bovenaan de prioriteitenlijst. Deze prachtige bedden bepalen de sfeer in je slaapkamer doordat ze zo bijzonder zijn van kleur. Cinderella zegt over haar bedden: Er is één thema en dat thema is gezien worden. Waar dan ook, hoe dan ook. En wij bij Rottumhuys Caribbean begrijpen dat.

HELLO SUNDAY

Alle bedden, matrassen, headboards enz. van Hello Sunday zijn “truly handmade in the UK”, oftewel met de hand gemaakt in de UK. En dat is best iets om trots op te zijn. Hello Sunday maakt gebruik van de beste materialen uit het VK en is een door een familie gerund luxe bedden bedrijf dat zich inzet om u te helpen de ultieme rustgevende, herstellende slaap te geven. En dat maken ze, wat ons betreft, meer dan waar.

VAN LANDSCHOOT

Bij Van Landschoot zijn ze er zeker van: Geluk komt tijdens je slaap. Goed slapen zorgt voor nachtrust van de bovenste plank. Door in hun bedden een combinatie te maken van zeer innovatieve technologieën en prachtige vormgeving kunnen ze een 5-sterren-slaapcomfort garanderen. Van Landschoot staat voor: 100% Belgisch, kwalitatief & innovatief.

OVERIGE MERKEN

Door onze jarenlange ervaring (in NL en op Curaçao) kunnen we zo’n beetje alle grote bedden en matrassen merken leveren, dus schroom niet om te vragen naar een boxspring, matras of bed wat u gezien heeft buiten onze collectie. Wij zullen altijd ons best doen om dat speciaal voor u te bestellen, zodat u precies op daarop kan slapen.

Slapen

Kussens, Bedlinnen & Dekbedden

Wij houden van de merken Ducky Dons, Beddinghouse, Cinderella en Damai. Zij leveren de kwaliteit en de service die wij van onze leveranciers op het gebied van bedlinnen  verwachten.

Ducky Dons

Voor onze uitgebreide keuze in kussens en dekbedden vallen we graag terug op de jarenlange ervaringen van Ducky Dons. Zij leveren behalve een kwalitatief mooi product, ook een duurzaam en verantwoord product.

Beddinghouse

Zij zijn een van onze vaste leveranciers voor alle luxe vormen van bedlinnen, moltons, bedovertrekken, hoeslakens enz. Met collectie’s van o.a. Oilily, Rivièra Maison, vtwonen en auping maken ze een zeer duidelijk onderscheiding in hun luxe patronen.

Cinderella

Cinderella heeft naast de eerdergenoemde boxsprings ook een zeer uitgebreide collectie met bedlinnen, moltons enz. Allemaal met een uniek ontwerp en hun eigen zeer hoge kwaliteitseisen wat een prachtig product voor u garandeert.

Damai

Damai is een prachtig Nederlandse collectie bedlinnen, waaronder bedovertrekken met unieke designs, maar ook hoeslakens en hoogstaande slaapkamer accessoires behoren tot hun assortiment.

Slapen - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

OVERIGE MERKEN

Door onze jarenlange ervaring (in NL en op Curaçao) kunnen we zo’n beetje alle grote merken leveren, dus schroom niet om te vragen naar een kussen, bedovertrek of molton wat u gezien heeft buiten onze collectie. Wij zullen altijd ons best doen om dat speciaal voor u te bestellen.

Slapen

RAAMBEKLEDING

Wat is een slaapkamer zonder goede raambekleding? Het kan zomaar te donker of te licht zijn of maakt die priemende ochtendzon u wakker voordat u dat zou willen. Goede raambekleding of gordijnen zijn dus een must in uw prachtige slaapkamer.

Zeker in het Caribisch gebied wilt u dat uw slaapkamer voorzien is van de juiste raambekleding. Hierdoor verkleuren uw meubels toch wat minder door de altijd schijnende zon en kunt u zelf de hoeveelheid daglicht reguleren tijdens uw welverdiende middagdutje.

Uitgebreid Advies

Raambekleding is een specialisme. Of u kiest voor shutters of gordijnen, wij voorzien u graag van een uitgebreid advies. Wij leggen u de keuzes in mogelijkheden voor en nemen de voors en tegens met u door. We komen zelfs bij u thuis om alles goed op te meten. Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Merken

Het kan voor komen dat u specifieke raambekleding, shutters of luxaflex hebt gezien. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een enorm netwerk opgebouwd en zullen wij binnen dit netwerk er alles aan doen om uw product alsnog voor u te bestellen.

Slapen

slaapinspiratie

Doordat we al ruim 35 jaar ervaring hebben in het inrichten van slaapkamers, weten we heel goed waar de trends liggen, waar we onze klanten een plezier mee doen op het gebied van slapen en, misschien wat gewaagd dat we dit zeggen, we weten precies wat ú wilt!

Hieronder vindt u beelden die u kunnen inspireren in uw zoektocht naar uw nieuw slaapkamer-inrichting.