• +5999 738 4020

  • Curaçao

Sleep

Nachtrust

arrow

Nachtrust

Bedden, boxsprings en matrassen

Bedden

Bedden

Een slechte nachtrust achtervolgt u de rest van de dag. Bij ons vindt u het bed dat bij u past, in de maat en de uitstraling die bij u past. Slaapt u het liefst op een lekker zacht matras, of juist iets steviger? Van luxe boxsprings tot latex matrassen en toppers: we brengen het beste materiaal uit Europa naar het Caribisch gebied en helpen u aan de juiste uitrusting. Onze bedden komen hoofdzakelijk uit de koker van het hoog aangeschreven Belgische merk Van Lanschoot.

Kussens, lakens, dekbedden

Kussens, lakens, dekbedden

Een goede nachtrust komt aan op een goed matras, maar ook op alles daaromheen. Bij ons vindt u daarom ook hoofdkussens, dekbedovertrekken, (hoes)lakens en linnengoed. Al het materiaal leveren we zelf bij u thuis en desgewenst maken we ook alles gebruiksklaar.

Design

Design

Materiaal waarop u kunt vertrouwen is bij ons het belangrijkste, maar zodra u dat heeft gevonden, besteden we ook aandacht aan design. In onze showroom loopt u van de ene gestijlde slaapkamer in de andere. U kunt dus alle tijd nemen om het bed en matras te testen, en tegelijk brainstormen over de inrichting.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op, maak een afspraak of loop gerust binnen bij onze showroom in Willemstad.
Contact