• +5999 738 4020

  • Curaçao

Work

Werk

arrow

Werk

Meubilair, vloeren en raam- en wandbekleding

Raambekleding

Raambekleding

Bij Rottumhuys Caribbean vindt u raambekleding voor kantoren, winkels, restaurants - of natuurlijk uw eigen woning. Denk aan gordijnen van topmerken als House of Happiness en bekleding van Sunway. Maar bij ons vindt u ook slaapkamerverduistering of wandbekleding. Van begin tot eind kunt u bij ons terecht: we komen bij u inmeten en hangen de bekleding zelf bij u op. Ook de confectie van de stoffen hebben we in eigen beheer.

Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk en flexibiliteit krijgt u ook wanneer u zoekt naar PVC-vloeren. Ook het egaliseer- en lijmwerk daarvan is in eigen beheer. U krijgt van ons altijd een vrijblijvend eerste advies en daarna een scherpe offerte. Zowel de bezorging als de installatie hebben wij in eigen hand. In het gehele traject bent u dus niet afhankelijk van derden.

Meubilair

Meubilair

Naast gordijnen en vloeren vindt u voor de inrichting van uw werkplek bij ons ook stoelen, bureaus, dressoirs, en accessoires. Via ons netwerk in Europa (en daarbuiten) brengen we de beste kwaliteit van verschillende prijsklassen naar het Caribisch gebied. Denk aan merken als XOOON en Henders & Hazel.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op, maak een afspraak of loop gerust binnen bij onze showroom in Willemstad.
Contact