Skip to main content

Wonen

Raambekleding | Meubels | Accessoires

Als u aan wonen denkt, denkt u allemaal aan hetzelfde: een inrichting van uw huis met meubels die precies bij u passen. Bij Rottumhuys Caribbean denken we graag met u mee over hoe u wilt wonen en hoe uw inrichting eruit moet komen te zien.

Meubels

Bij het kiezen van meubels komt meer kijken dan veel mensen zich realiseren, want waar sommige mensen graag binnen wonen, willen veel mensen in het Caribisch gebeid graag hun inrichting naar buiten hebben gericht, zodat ze heerlijk buiten kunnen wonen. Dus is niet alleen de keuze van uw zitmeubelen of hoekbank belangrijk, maar wil u ook alle aandacht hebben op de meubels waarmee u uw belangrijkste moment van de dag ervaart: het eten.

Wij hebben daarom naast alle banken, stoelen, fauteuils, sofa’s en accessoires ook een zeer grote collectie tafels, eetkamertafels en eetkamerstoelen. Zowel voor binnen als voor buiten.

Raambekleding

Met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van inrichting en raambekleding (klik voor meer info) weten wij precies wat er nodig is om u inrichting te perfectioneren met de juiste raambekleding. De Caribische zon is heerlijk maar hoe fijn is het om met de juiste raambekleding uw meubels en uzelf te beschermen tegen de zon. Onze jarenlange ervaring in de raambekleding heeft ons een enorm groot netwerk opgeleverd waardoor we kunnen stellen dat we met de grootste stoffenhuizen uit Europa samenwerken.

Verlichting

Ook voor al uw wensen op het gebied van verlichting en lampen kunt u terecht bij Rottumhuys Caribbean. Wij hebben en grote collectie aan lampen in onze showroom en kunnen daarnaast een veelvoud aan verlichting voor u bestellen.

Onze woonmerken

Ontwerp uw eigen meubels

Wooninspiratie

*klik op een van de buttons om naar het gewenste onderwerp te gaan

Silk-ka - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

Wonen

woonmerken

Wij brengen de nieuwste meubeltrends exclusief naar het Caribisch gebied. Bij ons vindt u grote hoekbanken, maar ook compacte zitmeubels en stoelen, voor binnen en buiten. Ons aanbod van kasten (met teak meubels uit Java, Indonesië) maakt uw woonkamer compleet.

Wat u ook zoekt op het gebied van wonen: de meubels in onze showroom zijn stijlvol, praktisch én duurzaam.

raambekleding

 • Div. grote Europese stoffenhuizen

Meubels

 • Xooon
 • Henders and Hazel
 • by Boo
 • Eleonora
 • Richmond Interiors

Accessoires

 • By Boo
 • Coco Maison
 • Eleonora
 • Henders and Hazel
 • Mondiart
 • Pottery Pots
 • Richmond Interiors
 • Silk-ka bloemen
 • Xooon
Wonen - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

Overige Merken

Ziet u uw favoriete meubelmerk er niet tussen staan, maar bent u op zoek naar net die ene stoel, bank of dat dressoir? Met ons enorme netwerk kunnen we bijna alle grote merken aan u leveren, van Artifort tot Wästeberg en van Duresta tot Herman Miller. Vraag ons gerust even naar de mogelijkheden.

Wonen

Ontwerp uw eigen meubels

Wie verhuisd, of toe is aan een nieuwe inrichting, zoekt vaak tevergeefs naar de perfecte meubels in de perfecte staat. Daarom kunt u bij ons uw eigen op maat gemaakte meubels ontwerpen!

Samen zoeken we naar de inrichting die past bij uw ruimte, stijl en gebruikersbehoefte en de perfect combinatie om fijn te wonen. Hier leest u hoe.

Meet nauwkeurig, zodat u weet welke afmetingen van de meubels passen bij uw wens

Vaak heeft u al een beeld van de manier waarop u uw ruimte wilt inrichten. Maar als u de afmetingen op de centimeter meet, maakt u dat beeld ook concreet: wat past, wanneer is de ruimte te vol, of juist te leeg?

U komt bij ons met de afmetingen en samen zoeken we naar het juiste ontwerp. Vanzelfsprekend kunt u ook ons vragen om te komen meten.

Eigen meubels ontwerpen - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

KIES HET MATERIAAL DAT U AANSPREEKT

Hier komen ontwerp en de praktische gebruikersbehoefte samen. Wilt u chic en elegant of robuust en informeel – of iets daartussenin? Voor elke behoefte bestaat een ontwerp: denk aan kinder- of huisdier vriendelijke banken of aan een marmeren (makkelijk schoonmaken) of teak tafelbladen.

Belangrijk is dat u kiest voor toekomstbestendige kleuren en patronen, met duurzaam materiaal.

Eigen meubels ontwerpen - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

VERTROUW OP UW GEVOEL

Na het meten en de keuze voor het materiaal, komt het aan op het juiste design. Daarbij kijken we niet alleen naar wat u nu wilt, maar ook naar wat u over vijf tot tien jaar wilt. Neutrale tinten blijven lang fris, maar hebben vaak ook een iets subtieler effect op uw inrichting.

Voor gezinskamers of luxe zitkamers is leer geschikt: het materiaal wordt na verloop van tijd alleen maar zachter en comfortabeler. Kom langs in onze showroom en we praten u door de duizend-en-één mogelijkheden bij het samenstellen van uw eigen, unieke inrichting.

Eigen meubels ontwerpen - Rottumhuys Caribbean - Curaçao

Wonen

wooninspiratie

Doordat we al ruim 35 jaar ervaring hebben in het inrichten van woningen, bedrijven, horeca enz. weten we heel goed waar de trends liggen, waar we onze klanten een plezier mee doen en, misschien wat gewaagd dat we dit zeggen, we weten wat ú wilt!

Hieronder vindt u beelden die u kunnen inspireren in uw zoektocht naar uw nieuw (woning-)inrichting.